Bursaspor’da divan yarın toplanıyor

BURSASPOR Kulübü Divan Başkanlık Kurulu, yarın saat 18.30’da Özlüce Tesisleri’nde yapılacak. Başkan Kadir Şankaya'nın son kez yöneteceği toplantıda gündemde kulübün idari ve mali durumu ve yeşiml beyazlı takımın durumu...

20 Nisan 2015 Pazartesi 10:17
Bursaspor’da divan yarın toplanıyor






BURSASPOR Kulübü Divan Başkanlık Kurulu, yarın saat 18.30’da Özlüce Tesisleri’nde yapılacak.
Başkan Kadir Şankaya'nın son kez yöneteceği toplantıda gündemde kulübün idari ve mali durumu ve yeşiml beyazlı takımın durumu ele alınacak, bu konuda üyeler görüşlerini açıklayacak.
BAŞKAN BÖLÜKBAŞI KATILACAK
Divan Kurulu’na Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı'nın da katılacağı bildirildi. Başkan Bölükbaşı'nın mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulun tarihini verebileceği, bugüne kadar konuşulmayan Minareli Çavuş’ta bulunan fabrikaların satılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunabileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.