ÇANAKKALE BELEDİYESPOR'A 2 METRELİK SMAÇÖR

TÜRKİYE Bayanlar 1'inci Voleybol Ligi'nde ilk yarıyı 13 puanla 9'ncu sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor, sakatlığı yüzünden sözleşmesi feshedilen Polonyalı Kasprazk'tan boşalan smaçör pozisyonunu 2 metrelik Jana Matiasovska ile...

24 Aralık 2014 Çarşamba 15:43
ÇANAKKALE BELEDİYESPOR'A 2 METRELİK SMAÇÖR






TÜRKİYE Bayanlar 1'inci Voleybol Ligi'nde ilk yarıyı 13 puanla 9'ncu sırada tamamlayan Çanakkale Belediyespor, sakatlığı yüzünden sözleşmesi feshedilen Polonyalı Kasprazk'tan boşalan smaçör pozisyonunu 2 metrelik Jana Matiasovska ile doldurdu.
Slovakya asıllı Azerbaycan vatandaşı olan ve 2014 Dünya Şampiyonası'nda bu ülkenin formasını giyen Matiasovska, kulüp binasında sezon sonuna kadar kendisini mavi beyazlı renklere bağlayan mukaveleyi imzaladı.
Başkan İsmet Güneşhan, devre arasında tüm takımların kadrolarını takviye ettiğini ve ikinci yarının çok zor geçeceğini belirterek, "Matiasovska'nın hücum gücümüze büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Ayrıca 2 yerli transfer yapacağız" dedi.
Çanakkale'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Azeri smaçör ise, "Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Umarım şans yanımızda olur ve iyi bir sezon geçiririz" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.