Ege takımlarının düşmeme mücadelesi: "Yürek dayanmaz"

PTT 1'inci Ligi'nde bitime 2 hafta kala kümede kalmak için çaba harcayan 3 Ege ekibi Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor'un mücadelesi, nefesleri kesiyor. Yarışta en zayıf halka olarak görülen Denizlisor, rakiplerinin takıldığı...

11 Mayıs 2015 Pazartesi 13:24
Ege takımlarının düşmeme mücadelesi:






PTT 1'inci Ligi'nde bitime 2 hafta kala kümede kalmak için çaba harcayan 3 Ege ekibi Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor'un mücadelesi, nefesleri kesiyor.
Yarışta en zayıf halka olarak görülen Denizlisor, rakiplerinin takıldığı son 2 haftada üst üste Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetleriyle 30 puana ulaşıp 15'inci sıraya tırmandı. Manisaspor son hafta Altınordu bozgunuyla 30, Bucaspor, Samsunspor yenilgisiyle 29 puanla düşme hattında kaldı. Ligde bu hafta oynanacak Denizlispor-Manisaspor derbisi takımlar için sezonun en kritik mücadelesi olacak.
Denizlispor, ilk yarıdaki maçta 2-1 yenildiği rakibini en az 2 farklı skorla yener, Bucaspor da evinde Adana Demirspor'a yenilirse yarış bitecek. Bu ihtimalde Denizlispor, kurtuluşunu ilan ederken Manisaspor ve Bucaspor küme düşecek. Manisaspor kazanır, Bucaspor'da Adana Demir'i yenemezse bu kez kurtulan siyah beyazlılar, düşen Denizlispor ve Bucaspor olacak.
Diğer ihtimallerde düğümü son hafta maçları çözecek. Ligde son hafta Osmanlıspor-Bucaspor, Manisaspor-Giresunspor, Samsunspor-Denizlispor maçları oynanacak.
KALAN MAÇLARI
------------------
DENİZLİSPOR (30): Manisaspor, Samsunspor (D)
MANİSASPOR (30): Denizlispor (D), Giresunspor
BUCASPOR (29): Adana Demirspor, Osmanlıspor (D)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.