Fenerbahçe Kulübü'ne "geçmiş olsun" ziyareti

İSTANBUL, () - TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bazı kulüplerin başkanları, Çaykur Rizespor maçı sonrası Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle sarı lacivertli kulübe "geçmiş...

06 Nisan 2015 Pazartesi 20:17
Fenerbahçe Kulübü'ne






İSTANBUL, () - TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bazı kulüplerin başkanları, Çaykur Rizespor maçı sonrası Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı nedeniyle sarı lacivertli kulübe "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşen ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyelerinden Cengiz Zülfikaroğlu, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan yer aldı. Demirören ve beraberindeki heyeti, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım karşıladı. Aziz Yıldırım ve sarı lacivertli kulübün yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası heyeti uğurladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.