Hamza Hamzaoğlu'u İmzaladı

Süper Lig ve Kupa Şampiyonu Galatasaray'a bu başarıları kazandıran Hamza Hamzaoğlu, kulübüyle sözleşmesini 3 yıl uzattı.

13 Haziran 2015 Cumartesi 10:12
Hamza Hamzaoğlu'u İmzaladı






 
Hamza Hamzaoğlu'u İmzaladı

    Süper Lig ve Kupa Şampiyonu Galatasaray'a bu başarıları kazandıran Hamza Hamzaoğlu, kulübüyle sözleşmesini 3 yıl uzattı.Galatasaray, teknik direktör Hamza Hamzoğlu'yla sözleşmesini 3 yıl uzattı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında Hamza Hamzaoğlu'nun yanı sıra Dursun Özbek ve Cüneyt Tanman da hazır bulundu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, imzalardan önce yaptığı konuşmada "Hamza Hamzaoğlu camiamızın içinden çıkan biriydi. Onu takımın başına getirirken hiç tereddüt yaşamadık. Kendisiyle kısa sürede büyük başarılar yakaldaık. Teşekkür ediyorum" dedi. 
   Hamza Hamzoğlu ise "Başkanıma teşekkür ediyorum. Bir önceki imza törenimizi de burada yapmıştık ve o zaman çok daha değişik duygular içindeydim. Hem kulübüme hizmet edebilmek için hem de sizlerle yeniden birlikte olduğum için. Ayrıca o zaman kazanmamız gereken başarılar vardı. Allah'a şükür bugün o başarıları kazanmış durumdayız. Bugün 3 yıllık bir sözleşmeye imza atıyoruz. Bir aksilik olmazsa belki uzun seneler daha burada kalmayı düşünüyorum. Kulüple ortak hayallerimiz var" diye konuştu. Cüneyt Tanman ise geçen sene şampiyonluğa giden yolun büyük bölümünde yönetici olmadığını, ancak göreve gelir gelmez Hamzaoğlu'nun kucaklarına 2 kupa bıraktığını söyleyerek deneyimli teknik adama teşekkür etti.  

Son Güncelleme: 13.06.2015 10:14
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayHamza Hamzaoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.