Lıonel Messı'den Bir Rekor Daha

  Sercan SAPANATAN,İstanbul- Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Ajax'a attığı gol ile Şampiyonlar Ligi'ndeki 71. golünü atarak İspanyol yıldız Raul'un gol rekorunu egale...

06 Kasım 2014 Perşembe 10:01
Lıonel Messı'den Bir Rekor Daha






 



Sercan SAPANATAN,İstanbul-

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Ajax'a attığı gol ile Şampiyonlar Ligi'ndeki 71. golünü atarak İspanyol yıldız Raul'un gol rekorunu egale etmiş oldu. Arjantinli futbolcunun rekoru kırmasına sadece bir gol kaldı.

Barcelona forması ile çıktığı 90 Şampiyonlar Ligi maçında 71 gol atan Arjantinli attığı bu gol ile ayrıca Real Madrid'in yıldızı Ronaldo ile girdiği gol yarışında da 1 gol öne geçmiş oldu. Cristiano Ronaldo ise 107 Şampiyonlar Ligi maçında 70 gol attı.

Maç sonu konuşan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ise, "Messi şüphesiz benim gördüğüm en iyi futbolcu" açıklamasını yaparak oyuncusunu övdü.

Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan oyuncular şu şekilde:

Lionel Messi 90 maç 71 gol

Raul 142 maç 71 gol

Ronaldo 107 maç 70 gol

Van Nistelrooy 73 maç 56 gol

Thierry Henry 112 maç 50 gol

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.