MANİSASPOR VE BALÇOVA YAŞAMSPOR 9 DOĞURDU

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaylı başaran FBM Makina Balçova Yaşamspor ve Manisaspor'un son maçlarında aldığı 9'ar gollü mağlubiyetler, hem kendi camialarını hem de Egeli futbolseverleri kahretti. 16 Aralık'ta G Grubu'nda...

26 Aralık 2014 Cuma 12:58
MANİSASPOR VE BALÇOVA YAŞAMSPOR 9  DOĞURDU






ZİRAAT Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaylı başaran FBM Makina Balçova Yaşamspor ve Manisaspor'un son maçlarında aldığı 9'ar gollü mağlubiyetler, hem kendi camialarını hem de Egeli futbolseverleri kahretti.
16 Aralık'ta G Grubu'nda Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ı Atatürk Stadı'nda konuk eden 3'üncü Lig 3'üncü Grup temsilcisi Balçova Yaşamspor, 16 Aralık'ta 1-0 öne geçtiği müsabakayı 9-1 kaybederken perşembe günü de Manisaspor, B Grubu 3'üncü hafta mücadelesinde Trabzonspor'a 9-0 yenildi.
PTT 1'inci Ligi'nde tehlikeli bölgeden uzaklaşmaya çalışan Manisaspor, pazar günü deplasmanda Altınordu ile oynayacağı kritik derbiyi düşünerek A-2 takımı ağırlıklı bir kadroyla çıktığı Trabzonspor maçının ilk yarısını, Soner ve Cardozo'nun golleriyle 2-0 yenik kapıttı. İkinci 45 dakikada tempoyu artıran Trabzonspor Soner ve Waris'le 2'şer, İshak, Cardozo ve Serdar'la da 1'er gol daha bularak 9-0'lık skora ulaştı. Manisaspor, sahadan boynu büyük ayrılırken Trabzonspor, tarihinin en farklı galibiyetini almanın sevincini yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.