Coca Cola Gazze için hacklendi

Türk hacker grubu AyYıldız TİM dünya meşrubat devi Coca Cola'nın internet sitesini devre dışı bıraktı. Hack olayı Sosyal Medyayı salla

21 Temmuz 2014 Pazartesi 07:08
Coca Cola Gazze için hacklendi






Coca Cola Gazze için hacklendi

Coca Cola hack, Coca Cola Gazze için hacklendi


İsrail'in saldırılarını protesto eden ve Gazze'li çocukları öldürmesini tüm dünyaya duyurmak isteyen hacker grubu Ayyıldız Tim, Coca Cola'nın internet adreslerini hackledi.

Günlerdir sosyal medyada İsrail'in Gazze'de yaptığı katliam dolayısıyla dünyaca ünlü marka Coca Cola için boykot çağrısı yapılırken, Ayyıldız Tim'den flaş bir hamle geldi.

COLA'YA GAZZE CEZASI

Ayyıldız Tim grubu, coca-cola.com ve coca-cola.com.tr'yi hackledi.

Grubun Facebook sayfasından yapılan açıklamada bu iki adres hakkında "Gazze için ölen çocuklar için Coca-Cola erişime kapatılmıştır!" bilgisi paylaşıldı.

Haberin yazıldığı saatlerde, Coca Cola'nın söz konusu iki domain adresine de erişim sağlanamadı.

Daha sonra Coca-Cola.com.tr tekrar açılırken Global site olan Coca-Cola.com an itibariyle halen kapalı. Sabaha karşı gerçekleşen eylem Sosyal medyayı da salladıb

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.