Kangru insansız uçak düşürdü

Daha önce bir koçun insansız hava aracı düşürdüğü Avustralya bu kez fotoğraf meraklılarının kullandığı Drone'ye saldıran Kangru ile güldü.

29 Aralık 2014 Pazartesi 01:40
Kangru insansız uçak düşürdü






Kangru insansız uçak düşürdü


Daha önce bir koçun insansız hava aracı düşürdüğü Avustralya bu kez fotoğraf meraklılarının kullandığı Drone'ye saldıran Kangru ile güldü. Avusturalya'nın güneybatısındaki Mount Gambier kasabası yakınlarında bir insansız hava aracı, bölgedeki kanguruları görüntülerken saldırıya uğradı.
Bir anne kanguru, kendisini ve yavrusunu görüntüleyen araca her yaklaştığında hamle yaptı.
Yeterince yaklaştığında ise zıplayarak aracı aşağı indirdi.
Drone’a ve o anın kaydına ulaşıldı ancak aracın saldırıda aldığı hasar yüzünden tamir edilemeyecek durumda olduğu anlaşıldı. Söz konusu saldırıyı youtube yükleyen dronenin sahibi yarım milyondan fazla kişi tarafından izlenince konuya Avustralya basını da ilgi gösterdi

Son Güncelleme: 29.12.2014 01:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.