Telefon şarjı için en ilginç buluş

Akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarların ortak özelliği, kısa sürede biten pilleri. Yanko Design bu probleme çözüm buldu..

09 Temmuz 2014 Çarşamba 17:20
Telefon şarjı için en ilginç buluş






Güneş enerjisiyle her yerde şarj, Telefon şarjı için en ilginç buluş


Telefon şarjı konusunda artan şikayetler teknoloji şirketlerine farkyı mecralara yöneltiyor. Yanko Design'in çılgın tasarımlarını bilenler, yeni nesil şarj yöntemlerine de şapka çıkartacak. Evde, ofiste, yolda, araç içinde her an güneş enerjisiyle telefon veya tablet cihazları şarj edebilecek cihazın kurulumu ve kullanımı oldukça basit. Üstelik tasarımı da estetik açıdan son derece şık.


Ofis içinde dış cepheyi gören bir cama tutuşturulabilen küçük bir güneş paneli, enerji ihtiyacı duyan cep telefonu, mp3 çalar, tablet bilgisayar gibi cihazları kısa sürede doldurabilecek kapasiteye sahip. Otomobil camına, sırt veya el çantasına, bisitlete, ofis veya ev camlarına pratik bir şekilde yapıştırılan modellerin verimi hakkında net bir bilgi yok.
Yanko Design sitesinde ilk görüntüleri yayınlanan cihaz için yüzlerce kişi kendi ülkesinde satış temsilciliği isterken, teknoloji meraklıları küçük panelin şarj konusunda problemli olabileceği konusunda uyarılarda bulunuyor.
Tanıtımı yapılan ürünün fiyatı ve satış yerleri konusunda yeterli bilgi bulunmuyor.

Ancak bazı yorumcular japonyada teknoloji ürünü satan mağazalarda ürünü gördüklerini ifade ediyorlar.

Perakende satış fiyatının 30 dolar olduğunu yazan yorumcular kullanım deneyimlerini henüz paylaşmamış...

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.