BAŞKAN ÖĞRENCİLERE OYUNCAK DAĞITTI

Turgay İPEK/ERZURUM, () - ERZURUM merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ak Partili Ali Korkut, Mecidiye İlkokulu'nda öğrencilere oyuncak dağıttı, sonra da bahçede öğrencilerle oyunlar oynadı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye...

19 Aralık 2014 Cuma 11:22
BAŞKAN ÖĞRENCİLERE OYUNCAK DAĞITTI






Turgay İPEK/ERZURUM, () - ERZURUM merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ak Partili Ali Korkut, Mecidiye İlkokulu'nda öğrencilere oyuncak dağıttı, sonra da bahçede öğrencilerle oyunlar oynadı.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Belediye Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ile birlikte Kavak Mahallesi'ndeki Mecidiye İlkokulu'na gitti. Başkan Korkut, sevinç içinde okulun bahçesine çıkan kız öğrencilere bebek, erkelere ise oyuncak otomobil dağıttı. Gençlik Meclisi üyeleri de palyaço olup, çocukların yüzüne renkli kalemlerle kalp, kuş, çiçek gibi şekiller çizdi. Hediye alan öğrencilerin teşekkür ettiği Başkan Ali Korkut çocuklarla çizgi, saklambaç ve ip atlama gibi oyunlar oynadı. 
Her hafta gecekondulaşmanın yoğun olduğu semtlerdeki okullara giderek öğrencileri sevindirmeye devam edeceklerini ifade eden Korkut, ailelere de şiddete yönelik eğitim verileceğini bildirdi. Başkan Ali Korkut, "Eğitime katkı vermeye devam edeceğiz. Çünkü eğitimli insan, bilinçli insandır, uygar insandır. Eğitimli insan, ülkesin koruyan, ülkesine faydalı olan insandır. Öğrencilere oyuncak dağıtıp onlarla unutulmaya yüz tutan oyunları oynadık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.