Aktif Sanayiciler'den Ankara Kalkınma Ajansı'na ziyaret

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
Aktif Sanayiciler'den Ankara Kalkınma Ajansı'na ziyaret






ANKARA (CİHAN)- Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği yönetimi, Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Lale'yi ziyaret etti.

Ankara Kalkınma Ajansı'nda gerçekleştirilen görüşmeye Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Lale, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bayraktar ve dernek yöneticileri katıldı. Görüşmede, Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ufuk Bayraktar, dernek çalışmaları hakkında bilgi sundu.
Üyelerinin çoğunun sanayi ve imalat sektörlerinde faaliyet gösterdiğini söyleyen Bayraktar, dernek olarak Ar-Ge ve sosyal yardımlaşma projelerine çok önem verdiklerini dile getirdi.

Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Lale de sanayicilerin artık yüksek katma değerli ürünlere yönelmeleri gerektiğinin altını çizdi. Üretimde yüksek teknolojili ürünlerin payının artırılması gerektiğini söyleyen Lale, ülkenin en önemli sorunu olan cari açığın ancak bu yolla kapatılabileceğini belirtti.

Görüşme sonunda Bayraktar, Lale'ye dernek adına bir plaket ve yerli malı kullanımına dikkat çekmek için hazırlanan bir 'Türk malı kullanıyorum' yazılı levha takdim etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.