Baklavalı meclis toplantısında başkan ve meclis üyesi tartıştı

04 Aralık 2012 Salı 18:10
Baklavalı meclis toplantısında başkan ve meclis üyesi tartıştı






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Manavgat ilçesinde baklava ikramıyla başlayan belediye meclisi toplantısında CHP'li başkan ile MHP'li üye arasında tartışma yaşandı. Manavgat'ta görme engellilerine yönelik sinyalizasyon yapılması yönündeki önerisi ek gündeme alınmayan MHP'li Haydar Ünal, CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tartıştı.

Manavgat Belediye Meclisi, gündemdeki 6 maddeyi görüşmek üzere toplandı. Toplantının başında meclis üyeleri ve ziyaretçilere baklava ikram edildi. Gündemde 5 maddenin görüşülüp karara bağlanmasının ardından son madde olan 2013 Yılı Performans Programı görüşmesinde, MHP'li Haydar Ünal, Başkan Şükrü Sözen'i değerlendirme raporunu bir önceki yıla göre yaptığı için eleştirdi.

Başkan Sözen de Ünal'a hitaben, Burası siyasi şov yapma yeri değil. Manavgat'a katkın olacaksa meclis toplantısından toplantıya değil her zaman görüş ve fikirlerini sunmanızı istiyoruz. şeklinde karşılık verdi. Başkanım siyasi şovu siz yapıyorsunuz dosyaya bir önceki yılın karşılaştırmasını koymak zor mu? diye soran Ünal, dosyadaki bilgilerin hepsinin bir önceki yılın performans programından kopyalanarak hazırlandığını iddia etti. Başkan Sözen de iddiayı kabul etmeyerek, Siyasi şovunuzu başka yerde yapın. şeklinde karşılık verdi.

İÇME SUYUNUN LİTRESİ 1,2 LİRADA SABİT TUTULDU

Manavgat Belediye Meclisi suyun litresine zam yapmadı. Konutlardaki içme suyunun bedeli geçmiş yıllarda olduğu gibi 0-30 ton arası kullanımın litresi 1,2 lirada sabit tutuldu.

Başkan Sözen, yaptığı değerlendirmede Manavgat'ta içme suyu sayaçlarının 2 ayda bir okunduğunu ancak bundan sonra her ay okuma yapacaklarını söyledi. Sözen, halkın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak suya zam yapmadıklarını sözlerine ekledi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.