Çankaya ve Gölbaşı'nda 16 saat su kesintisi yapılacak

04 Aralık 2012 Salı 18:10
Çankaya ve Gölbaşı'nda 16 saat su kesintisi yapılacak






ANKARA (CİHAN)- Ankara'da içme suyu şebeke bağlantı çalışması nedeniyle 6 Aralık Perşembe günü 08.00 ile 24.00 saatleri arasında Çankaya´nın bazı mahalleleri ile Gölbaşı´nın tamamında 16 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Beytepe Mahallesi Hasan Kılavuz Cadde içersinde yapılacak içme suyu bağlantı çalışması nedeniyle 6 Aralık Perşembe günü 08.00 ile 24.00 saatleri arasında Çankaya´nın bazı mahalleleri ile Gölbaşı´nın tamamında 16 saat süreyle su kesintisi yapılacağı bildirildi. Açıklamaya göre Çankaya ve Gölbaşı'nda 16 saat süreyle su kesintisi uygulanacak yerler şöyle: İncek Mahallesi, Beytepe Mahallesinin bir kısmı, Beytepe Mahallesinin bir kısmı, Jandarma Okullar Komutanlığı, Beytepe Köyü, Bilkent 3 Sitesi, Gölbaşı ilçesinin tamamı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.