Çalımbay: İyi bir galibiyet aldık

29 Kasım 2012 Perşembe 22:16
Çalımbay: İyi bir galibiyet aldık






SİVAS (CİHAN)- Manisaspor'u 3-0 yenerek kupada bir üst tura çıkan Sivaspor'da Teknik direktör Rıza Çalımbay, Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadıkları için takımımı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. Artık bundan sonra önemli olan hafta sonu oynayacağımız lig maçı. dedi.

Çalımbay maçın ardından yaptığı açıklamada, Böyle maçlarda çok iyi konsantre olmak ve oyun disiplininden kopmamak gerekiyor. Gol atana kadar da ortada bir maç geçti. Karşımızda çok iyi mücadele eden bir takım vardı. Zaten kendi liglerinde çok çok iyi olan bir takımla oynadık. Hakikaten de golü bulana kadar zor geçti, Golü bulduktan sonra bir sürü pozisyonlar yakaladık. Bunların sadece bir kaçını değerlendirebildik. Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadıkları için takımımı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. Artık bundan sonra önemli olan hafta sonu oynayacağımız lig maçı. Ve kalan 2 maçı iyi bir şekilde bitirmemiz ve diğer bir taraftan da kadroda yer bulamayan arkadaşları da bu maçtaki oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. İnşallah arkası da gelir. dedi.

Sivassporlu Ferhat, Murat ve Kadir ise zor bir takımla oynadıklarını, rakibi ciddiye alarak maçtan galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, Kendi liginde de iyi bir takımdı. Golü bulana kadar zorlandık, daha sonra rahatladık. dedi. Sivassporlu futbolcular Pazar günü oynayacakları İstanbul B. Belediye maçından galip gelmek istediklerini de söylediler.

Sivassporlu Erman Kılıç da, Manisaspor'un liglerinde iyi bir takım olduğuna vurgu yaparak, Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçın ilk 15 dakikasında iyi oynadılar. Golü bulduktan sonra oyunun kontrolü bize geçti. İyi maç oldu. Golleri atmakta bana nasip oldu. Takım arkadaşlarımla beraber çok iyi mücadele ettik. Ligde 3 haftalık kötü bir gidişat vardı, bunu kırdık. Önümüzde İstanbul B. Belediye maçı var. O maçtan galip geldikten sonra kalan 2 maçı da kazanarak Sivasspor'u üst sıralara taşımak istiyoruz. şeklinde konuştu.

ENGİNER: KUPADAN BEKLENTİMİZ YOKTU

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Enginer ise, Zaten kupadan bir beklentimiz yoktu. Sahaya çıkan kadroda ligde forma veremediğimiz oyuncular vardı. O oyuncuların da maç ritmini yakalamaları için oynamaları önemliydi. Kupadan bir beklentimiz yok, asıl beklentimiz lig. Bizim için skor olarak çok önemli bir oyuncumuzu da kaybettiğimiz için hiç te iyi geçmedi. Biz daha fazla lige konsantreyiz. Önümüzde çok önemli bir maçımız var ama bizim için üzücü bir maç oldu. Sivasspor'u tebrik ediyorum, hem ligde hem kupada başarılar diliyorum. şeklinde yorum yaptı.

Manisaspor'lu Cenk ve Hakan da maça iyi başladıklarını, gole kadar iyi oynadıklarını belirterek, golleri yedikten sonra demoralize olduklarını, buna rağmen maçı bırakmadıklarını, kupa için üzüldüklerini, maçı unutarak lige konsantre olacaklarını ifade ettiler. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.