Çeşme Dalyan'da magandalar ağaçları kesti

Ege'nin incisi Dalyan'da deniz kıyısında bir sitede, 'Deniz manzarasını' kapatanr 25 ağaç kesildi. Ağaç kesimine imza atan site sakinleri Taksim Gezi Parkı eylemlerine en ateşli desteği vermesiyle tanınıyor.

18 Eylül 2014 Perşembe 19:19
Çeşme Dalyan'da magandalar ağaçları kesti






Çeşme Dalyan'da magandalar ağaçları kesti


Son 20 yıldır tuzu kuru zenginlerin talan ettiği Çeşme Dalyanköy'de bir site yönetimi, aldığı kararla deniz manzarasını kapattığı gerekçesiyle ağaçları kesti. Dalyanköy Erbil Sitesi'nde yaşanan ağaç katliamının ilginç yanı site yönetiminin oy birliği ile karar vermesi.  Yarım milyon liraya kadar müşteri bulan lüks villaların yer aldığı Erbil Sitesi, Dalyan'da en çok el değiştiren emlaklar listesinde yer alıyor.




AĞAÇ KATİLLERİ GEZİ PARKI DESTEKÇİSİ ÇIKTI


Çoğu site yöneticisinin Taksim Gezi Parkı eylemlerine sosyal medyadan en ateşli desteği verdiğini söyleyen Dalyanköy Erbil Sitesi sakinleri 'Biz karşı çıktık, ancak bir kaç aile bir araya gelerek ağaçlar için ölüm fermanı vermiş. Ağaca en çok ihtiyacımız olan yerlerden birisi Dalyan'dan bu görgüsüzlüğe bu katliama evet diyenler için hukuki süreç başlattık, duyarlı kamuoyunun desteğini bekliyoruz' diyerek dert yandılar..

ŞİMDİLİK 25 ÇAM AĞACI KESİLDİ



Çeşme Dalyanköy'deki Erbil Sitesi'nde bugün yaşanan katliamda 25 çam ağacının kesildiğini duyuran site sakinleri önümüzdeki günlerde yeni ağaç katliamları olabileceği belirterek yerel yöneticilerden de destek istedi.
Son Güncelleme: 18.09.2014 19:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fuat 2014-09-19 18:19:45

allah belalarını versin.site yöneticisi de bu utançla yaşayabilirse yaşasın

Avatar
batıhan 2014-09-22 13:09:16

isimlerini verin soyisimleriyle rezil edelim o ağaçların kesimine imza atan şerefsizleri büyük bir cesaretle yapabiliriz bunu