Evlilik programında hamile kalan kıza sevgili dayağı

İzdivaç proğramında tanıştığı gençle ilişki kuran genç kız hamile kaldı. Damat adayı genç kıza dayak atarak ortadan kayboldu.

24 Nisan 2016 Pazar 10:58
Evlilik programında hamile kalan kıza sevgili dayağı






Evlilik programında hamile kalan kıza sevgili dayağı

Kamuoyunda sert tartışmalara neden olan, bir o kadar da izlenme rekorları kıran evlilik proğramlarındaki rezaletlere bir yenisi daha eklendi. Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç programında Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu'yla ilişki kuran gelin adayı Selin Gayıp'ın önce hamile kaldığı sonra da şiddet gördüğü ortaya çıktı.

MAHKEMEYE BAŞVURDU KORUMA İSTEDİ

İzdivaç programında tanışıp hamile kaldığı eski sevgilisi Kaşıkçıoğlu’ndan şiddet gören Gayıp mahkemeye başvurdu.

Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı ‘İzdivaç’ programında tanışıp hamile kalan Selin Gayıp, eski sevgilisi Timuçin Fırat Kaşıkçıoğlu’ndan şiddet gördüğü gerekçesiyle ‘korunma’ istedi. Gayıp, “Annem gözlerimin önünde öldürüldü. Bu travmatik korkunç olaydan sonra şiddet görmek istemiyorum” dedi. Mahkeme, Kaşıkçıoğlu’nun 1 ay süreyle Gayıp’a yaklaşmamasına karar verdi. Kaşıkçığolu, Selin Gayıp’a şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.