Fikret Orman: Kulübün üzerindeki ölü toprağını attık

06 Kasım 2012 Salı 23:56
Fikret Orman: Kulübün üzerindeki ölü toprağını attık






İSTANBUL (CİHAN)- Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği 'Yılın En İyileri' spor ödülleri gecesinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu arkadaşlarıyla canla başla çalıştıklarını ve kulübün üzerindeki ölü toprağını silkeleyerek adım adım hedeflerine doğru koştuklarını belirtti.

Başkan Fikret Orman, Böylesine nezih bir ortamda bulunmaktan dolayı mutluyum. Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği ile aramızdaki bağı daha da güçlendirmemiz gerekiyor. Biz göreve geldiğimizde bize en fazla 6 ay ömür biçmişlerdi ama ben ve arkadaşlarım canla başla mücadele ediyoruz. Kulübümüz, üzerindeki ölü toprağı atıp silkelenmiş ve hedeflerine koşar bir vaziyet almıştır. İnanıyorum ki sizlerin desteğiyle Beşiktaş'ı daha ileriye taşıyacağız.dedi.

Kabataşlı Beşiktalılar Derneğinin gecesine, başkan Fikret Orman'ın yanı sıra; yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaşlı eski yönetici Serdal Adalı, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve dernek üyeleri katıldı.
Gecede yılın en iyilerine ödülleri dağıtılırken, en iyi Beşiktaşlı gazeteci ödülünü Sabah Gazetesi Yazarı Fatih Doğan aldı. Doğan'a ödülünü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman verdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.