Manisa'da deprem, Manisa 5.2 ile sallandı

Manisa'da deprem oldu. Manisa Gölmarmara yakınlarında meydana gelen depremin şiddeti 5.2 olarak açıklandı

27 Mayıs 2017 Cumartesi 19:05
Manisa'da deprem, Manisa 5.2 ile sallandı






Manisa'da deprem, Manisa 5.2 ile sallandı

Son Depremler, Manisa'nın Gölmarmara ilçesi 5.2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Saat 18.53 sıralarında meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin yerin 13.2 KM derinliğinde oluştuğunu duyurdu.

Manisa Gölmarmara'da saat 18.53'te meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor. Adeta deprem fırtınasının yaşandığı bölgede son 3 saat içerisinde 35'ten fazla artçı deprem kaydedildi. Artçı depremlerin en büyüğü saat 19.22'de 3.3 olarak kayıtlara girdi. (Son güncelleme saat 21.45)



Manisa'nın Gölmarmara ilçesi 5.2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Saat 18.53 sıralarında meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin yerin 13.2 KM derinliğinde oluştuğunu duyurdu

Deprem Manisa başta olmak üzere Ege Bölgesi'nde geniş bir alanda hissedildi. Gölmarmara, Saruhanlı, Kestelli, Büyükbelen, Akselendi, Mütevelli, Turgutlu, Ahmetli, Akhisar, Göcek gibi merkezleri sallayan son depremin yıkıcı etkisi bulunuyor.

MANİSA BEŞİK GİBİ SALLANIYOR

Depremden sonra vatandaşlar evlerini terk etti. Halen artçı sarsıntılar hissediliyor.

Manisa Gölmarmara'da meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından en büyüğü 3.3 olan artçı sarsıntılar meydana geliyor. Vatandaşlar halen evlerine giremiyor.

  DEPREMİN OLDUĞU BÖLGE

Son Güncelleme: 27.05.2017 21:47
Anahtar Kelimeler:
Son Depremler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.