Şehit Ömer Halisdemir'in mezarına ziyaretçi akını

Cuntacıların darbe girişimi sırasında tek başına Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı savunurken şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret eden Kenan İmirzalıoğlu fatiha okudu.

01 Eylül 2016 Perşembe 23:22
Şehit Ömer Halisdemir'in mezarına ziyaretçi akını






Şehit Ömer Halisdemir'in mezarına ziyaretçi akını

FETÖ'cü teröristlerin Türkiye'yi kana buladığı 15 Temmuz gecesi, hayatını hiçe sayarak cuntacıların önüne geçen kahraman Ömer Halisdemir unutulmadı. Milletinin kalbinde taht kuran şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in Niğde Bor'da bulunan mezarı Türkiye'nin heryerinde ziyarete gelen vatandaşların akınına uğruyor. Cuntacı general Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren, daha sonra da FETÖ'cü teröristlerin açtığı yaylım ateşi ile şehit edilen Halisdemir'in mezarını ziyaret eden film sanatçısı Kenan İmirzalıoğlu fatiha okumayı ihmal etmedi.
Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu kasabasında şehitliğe defnedilen Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret eden İmirzalıoğlu duygu dolu anlar yaşadı. Halisdemir ve tüm şehitler için fatiha okuyan İmirzalıoğlu şehitliği ziyarete gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak tarafından karşılanan İmirzalıoğlu, şehitlik ziyaretinin ardından şehit Astsubay Başçavuş Halisdemir'in evine geçerek aileye başsağlığı diledi. İmirzaloğlu ziyaret sırasında Halisdemir ailesiyle konuşurken zaman zaman gözleri dolduğu görüldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.