Şota Arveladze: Kazandığımız için mutluyuz

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:43
Şota Arveladze: Kazandığımız için mutluyuz






İSTANBUL (CİHAN)- Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bayrampaşa'yı kendi sahasında 3 - 1 yenerek bir üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan ve medya mensuplarının soruları cevaplayan Şota Arveladze kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, Bu tür oynanan maçlar çok zor. Lig bitiyor ve maçlar peş peşe gelmeye başladı. Bu maç iyiki kendi evimizde oldu. Oynamayan oyuncularımıza şans verdik ve onlarda bu şansı iyi değerlendirdi özellikle de Dimitrov. Herkesin aklı ligde ve bu tür maçların kolay geçeceğini düşünüyorlar ama öyle değil. Koşmak ve mücadele etmek gerekiyor. Bizde bugün bunu yaptık ve buda bizi mutlu etti. Ligin bitmesine de az kaldı ve bizde ligi düşünüyoruz. şeklinde konuştu.

Kupa maçlarının sisteminin çok yanlış olduğunu ifade eden Şota, Ziraat Türkiye Kupası maçları aynen lig gibi oldu ve hiçte güzel değil bu durum. Oynarsın elersin ama öyle değilki. Çok maç yapıyorsun içimizde Avrupa maçları yapanda var ve bu lig maçlarıyla birleşince takımları zorluyor. diyerek konuştu.

Hiçbir oyuncusunun yedek olmadığını kaydeden başarılı teknik adam Şota, Bizim takımımızda yedek oyuncu yok. Sadece lige iyi başlayanlar var iyi başlamayanlar var. Dimitrov iyiydi ama bugün ben çok memnun kaldım. İyi koşan ve mücadele eden her oyuncuya hoca şans verir. dedi.

Kasımpaşa takımı olarak ayaklarının yere sağlam bastığını söyleyen Şota, Kasımpaşa olarak ayaklarımız yere sağlam basıyor ve rüya görmekle işlerimizi yapmıyoruz. Şampiyonluk konuşmak için çok erken daha. Biz her maçta elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. diye konuştu.

Transfer konuları hakkında da konuşan Şota, Nene'nin transferini düşünmediklerini ama Ozan İpek'le ilgilendiklerini ve sezon sonunda durumuna bakacaklarını belirtti.

Kasımpaşa'nın oyuncusu Dimitrov, Takımda şans bulursan oynarsın bulmazsan oynamazsın. diyerek performansı konusuna açıklık getirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.