Seydişehir'de uyuşturucu tarlasına modern sulama sistemi kurmuşlar

Seydişehir polisi, bir bahçeye yaptığı operasyonda sulu tarımın en yeni tekniklerinin uygulandığını tesbit etti.

01 Ağustos 2017 Salı 12:21
Seydişehir'de uyuşturucu tarlasına modern sulama sistemi kurmuşlar






Seydişehir'de uyuşturucu tarlasına modern sulama sistemi kurmuşlar


Sulu tarımın yoğun olarak yapıldığı Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir evde damla sulama yöntemi ile hint keneviri yetiştirildiği ortaya çıktı.

Ekipler damlama sulama sisteminin kuru dereye doğru gittiğini tespit edince dere kenarında ekili Hint kenevirini sulamak için damlama sulama sistemi çekildiğini tespit etti

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir bahçeye yapılan operasyonda bin 10 kök Hint keneviri ele geçirilirken, kenevirin ekildiği yerler ve sulama sistemi polisleri hayrete düşürdü.

Bir ihbarı değerlendiren Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Anabağlar Mahallesi'nde bir bahçeye baskın yaptı. Bahçe içerisinde arama yapan ekipler çalılıklar arasına mısır ve fasulyelerin arasında saksılara ve özel açılmış alanlara ekili Hint keneviri ele geçirdi.

Bahçe içerisinde aramalarına devam eden ekipler damlama sulama sisteminin kuru dereye doğru gittiğini tespit edince dere kenarında ekili Hint kenevirini sulamak için damlama sulama sistemi çekildiğini tespit etti. Bahçe içerisinde bulunan kulübelerde de arama yapan ekipler özel bölmelerde fide kutularına ekili Hint kenevirleri buldu. Operasyonda, bin 10 kök Hint keneviri, 100 gram kurutulmuş Hint keneviri, cinsel uyarıcı ilaçlar ile 2 ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Bahçeyi kiralık olarak ektiği öğrenilen Ahmet A. (62) ekipler tarafından gözaltına alındı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.