Mehmet Ali Şahin: Bir gün kimse Genelkurmay Başkanı'nın da adını hatırlamayacak (2)

KAZA YAPAN ESKİ MİLLETVEKİLİNİ ZİARET ETTİ Antalya'da temayül yoklamasına başkanlık yapan Ak Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, iki hafta önce Afyonkarahisar'da trafik kazasında yaralanan Ak...

28 Şubat 2015 Cumartesi 17:44
Mehmet Ali Şahin: Bir gün kimse Genelkurmay Başkanı'nın da adını hatırlamayacak (2)






KAZA YAPAN ESKİ MİLLETVEKİLİNİ ZİARET ETTİ
Antalya'da temayül yoklamasına başkanlık yapan Ak Parti Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, iki hafta önce Afyonkarahisar'da trafik kazasında yaralanan Ak Parti'nin eski milletvekili Burhan Kılıç'ı evinde ziyaret etti. İl Başkanı Rıza Sümer ve milletvekili aday adaylarıyla yapılan ziyarette Ak Parti'nin Antalya eski milletvekili Burhan Kılıç, Şahin'e kaza anını anlattı.
Ankara'dan Antalya'ya dönüşünde önce üç aracın karıştığı maddi hasarlı bir kaza yaptıklarını ve o sırada yolda beklerken bir yolcu otobüsünün gelip kendilerine çarptığını anlatan Kılıç, vücudunda çok sayıda kırık olduğunu söyledi. Şahin, Burhan Kılıç'a 'geçmiş olsun' dileklerini sundu.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.