500 YILLIK TARİHE SAHİP ÖRENTEPE KÖYÜ, TARİHİNDE İLK KEZ SICAK ASFALTLA TANIŞTI

Adapazarı Belediyesi 500 yıllık tarihi olan ve bugüne kadar hiç sıcak asfalt yapılmayan Örentepe Köyü’nde asfalt çalışmalarını başlattı.

10 Kasım 2013 Pazar 00:00
500 YILLIK TARİHE SAHİP ÖRENTEPE KÖYÜ, TARİHİNDE İLK KEZ SICAK ASFALTLA TANIŞTI






Adapazarı Belediyesi 500 yıllık tarihi olan ve bugüne kadar hiç sıcak asfalt yapılmayan Örentepe Köyü’nde asfalt çalışmalarını başlattı.
Adapazarı Belediyesi yaz aylarında yaptığı birinci etap asfalt çalışmasından sonra ikinci etap asfalt programına başladı. Toplam 7 mahallede daha asfalt çalışması yapacak olan Adapazarı Belediyesi, bugüne kadar hiç sıcak asfalt görmeyen Örentepe Köyü’nde asfalt çalışmalarını başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyerek bitiş tarihleriyle ilgili mühendislerden bilgi alan Dişli, çalışmaların güzel havalarda mümkün olduğunca hızlandırılması talimatını verdi.
Başkan Dişli, şehirdeki asfalt çalışmalarından sonra sıranın köylere geldiğini belirterek, “Köylerimize de ilk olarak Örentepe’den başladık. Hükümetimizin yaptığı çalışmalar büyük takdir topluyor. Bizde hükümetimizin desteği ile elimizden geldiğince her yere hizmet götürmeye çalışıyoruz. İlçemizin her köşesine kalıcı hizmet vermeye devam edeceğiz. Örentepe halkına şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.
Mahallelerine ilk kez sıcak asfalt dökülmesinden dolayı büyük mutluluk yaşayan Örentepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Ozan, “500 senelik bir köyüz. Köyümüz bu güne kadar böyle bir hizmet görmedi. Tarihinde ilk kez sıcak asfalt görüyor. Bizim için manevi değeri çok yüksek. Köyüme bu güzelliği yaşattığı için şahsım ve köy halkım adına Başkanımız Sayın Süleyman Dişli’ye teşekkür ediyorum. Herkesin bu hizmetten çok minnettar olduğunu bilmesini isterim” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.