CHP, ADD, EĞİTİM-İŞ VE MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI CUMHURİYETİN 90. YILINI KUTLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90.

28 Ekim 2013 Pazartesi 00:00
CHP, ADD, EĞİTİM-İŞ VE MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI CUMHURİYETİN 90. YILINI KUTLADI






29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yılı kapsamında Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığı, Maden Mühendisleri Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim-İş tarafından Zonguldak Valiliği önünde tören düzenlendi.
Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yılı çerçevesinde kapsamında Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığı, Maden Mühendisleri Odası, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim-İş tarafından Zonguldak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi.
Törene, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Hali Furat, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP Kadın Kolları ve gençlik kolları, ADD Zonguldak Şube Başkanı Tayfun Özdemir, Eğitim-İş Başkanı Metin Kahveci ve Maden Mühendisleri Odası Başkanı Erdoğan Kaymakçı katıldı.
Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, “Mustafa Kemal Atatürk’ün 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk milletimize verilmiş en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Cumhuriyetin temel mantığını çok iyi bilmek, anlamak, kavramak ve her zaman canlı tutmak zorundayız. Çünkü devletimizin bekası ve ulusumuzun geleceği, huzur ve refahı açısından çok önemli bir rehber olacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu büyük Türk milletinin kanı, canı uğruna büyük emeklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin eskisi gibi büyük ve lider bir ülke olarak istenilen hedeflere koşması ve ulaşması hepimizin kuşkusuz ki en büyük amacı ve ilkesidir. Bunun için hepimiz var gücümüzle çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bu büyük günün 90. yıldönümünde bütün halkımızın bayramını kutluyorum. Vatanı uğruna seve seve canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum” dedi.
Ardından CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP Zonguldak İl Başkanı Hali Furat ve beraberindekiler İsmet İnönü Anıt’ı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından karanfil bıraktılar.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.