CHP’Lİ GÜMÜŞ: “TÜRK MİLLETİ ATA’SININ İZİNDE YÜRÜYOR”

CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 75.

09 Kasım 2013 Cumartesi 00:00
CHP’Lİ GÜMÜŞ: “TÜRK MİLLETİ ATA’SININ İZİNDE YÜRÜYOR”






CHP Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Gümüş, Atatürk’ün ebediyete intikalinin 75. yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.
Gümüş, mesajında; “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 75. yılında, yaşadığı yıllardan daha da güçlü olarak zihinlerimizde yaşamaktadır. Yüce Atatürk doğumundan ölümüne kadar geçen o kısa süre içinde kendini vatanına ve milletine adayan, gerçek bir devrimci olarak dünyaya örnek olan, parçalanmış, dağıtılmış bir imparatorluktan yeni bir cumhuriyet yaratan, ileri görüşlü, demokrat, aydın, gerçek bir vatansever, gerçek bir milliyetçidir. Atatürk’ü ölümünün 75. yılında anarken bizlere düşen görev; O’nu ve en büyük eseri olan Cumhuriyet’i anlamak, Cumhuriyet’in değerlerini her koşulda korumak, onun ideallerini, en ileri bir demokrasi bilinciyle hayata geçirmek ve böylece ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaktır. O’na ve düşüncelerine her zamankinden fazla sarılan Türk Ulusu yükselmek ve ileri gitmek için, O’nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyecektir. Cumhuriyet Halk Partisi mensupları olarak bu 10 Kasım gününde Büyük Ata’mızı minnet ve şükranla anarken, Atamızın bize bıraktığı mirasa ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Elbette O’nun eserleri ve öğütleri Türk Ulusu yaşadığı sürece var olacaktır. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.