HASTANE PERSONELİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Malatya’da özel bir hastanenin çalışanları tarafından kan bağışında bulunuldu.

07 Kasım 2013 Perşembe 00:00
HASTANE PERSONELİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU






Malatya’da özel bir hastanenin çalışanları tarafından kan bağışında bulunuldu.
Her yıl geleneksel olarak kan bağışında bulunan Özel Gözde Kışla Hastanesi, buna bir yenisini daha ekledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışında bulunan hastane yönetimi ve çalışanları, vatandaşları da kan bağışında bulunmaya davet etti.
Kan bağışı kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Gözde Kışla Hastanesi Acil Doktoru Akif Bozdağ, Gözde Kışla Hastanesi olarak kan bağışının önemine vurgu yapmak adına kan bağışında bulunduklarını söyledi.
Hastane olarak kan bağışı kampanyasını geleneksel hale getirdiklerine dikkat çeken Bozdağ, kampanyaya vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.
Bozdağ, kan bağışının önemine de değinerek, “Kan vermek önemlidir. İlk önce kan veren insan, bir hayat kurtaracak. Bunun yanında kan veren insan açısından da büyük yararları var” dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.