SALİHLİLİ İŞADAMLARI, TSO KADINLAR BİRLİĞİ’NİN KAHVALTISINDA BULUŞTU

Yeni yönetimini oluşturan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, meclis üyelerini aileleriyle birlikte Lidya Sardes Termal Otel’de düzenlenen kahvaltıda buluşturdu.

05 Kasım 2013 Salı 00:00
SALİHLİLİ İŞADAMLARI,  TSO KADINLAR BİRLİĞİ’NİN KAHVALTISINDA BULUŞTU






Yeni yönetimini oluşturan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği, meclis üyelerini aileleriyle birlikte Lidya Sardes Termal Otel’de düzenlenen kahvaltıda buluşturdu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinden ve üye eşlerinden meydana gelen Kadınlar Birliği’nin yeni oluşturulan yönetim kurulu, Oda’nın meclis üyeleri, eşleri ve çocuklarının da katıldığı bir kahvaltı düzenledi. Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay’ın da katıldığı buluşmaya meclis üyeleri ve eşlerinden kalabalık bir katılım sağlandı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, ortak akılla çözümler bulmak için iş başına geldiklerini, her kurum ve kuruluşla uyumlu çalışmayı ilke olarak benimsediklerini kaydetti. Yüksel, sosyal projelere büyük önem verdiklerini belirterek, “Kadınlar Birliği, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler gibi oluşumların Odamız’a ve Salihli’ye pek çok artı değer katacağına, Odamız bünyesindeki A Takımı’nın da yararlı çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Üyelerimizin mutluluğu bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu. İbrahim Yüksel, organizasyonu düzenleyen Kadınlar Birliği’ne teşekkürlerini sundu.
TSO Kadınlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Benay Oral da yaptığı konuşmada, üyeler arasında kaynaşmayı sağlayan bu tür organizasyonları tekrarlamayı, sosyal ve kültürel çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.