Sivasspor 7 maç sonra evinde kaybetti

Geçen sezonun 23.

22 Eylül 2013 Pazar 00:00
Sivasspor 7 maç sonra evinde kaybetti






Geçen sezonun 23. haftasından bu yana kendi sahasında oynadığı 7 maçta yenilgi görmeyen Sivasspor, evindeki ilk mağlubiyetini Kasımpaşa karşısında aldı.
En son geçtiğimiz sezon sahasında Beşiktaş’a 1-0 kaybeden Sivasspor sırasıyla; Medical Park Antalyaspor’u 2-1, Orduspor’u 3-2 mağlup edip, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Daha sonra İstanbul Büyük Şehir Belediyespor’u 4-1 ve Kardemir Karabükspor’u 2-1 mağlup etti.
Sivasspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı iki karşılaşmada ise Torku Konyaspor’u 2-0, Eskişehirspor’u 3-2 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü. Sivasspor ligin 5. haftasında oynadığı karşılaşmada ise Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup oldu.
Sezon başında Sivasspor’un teknik direktörlük koltuğuna oturan Roberto Carlos, Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup olarak sahasında ilk yenilgisini almış oldu. Carlos, daha önce deplasmanda Kayserispor’a 1-0 ve Fenerbahçe’ye 5-2 mağlup olmuştu.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.