SUŞEHRİ BELEDİYE BAŞKANI SEL, SUSİAD’I ZİYARET ETTİ

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (SUSIAD) ziyaret etti.

18 Ekim 2013 Cuma 00:00
SUŞEHRİ BELEDİYE BAŞKANI SEL, SUSİAD’I ZİYARET ETTİ






Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (SUSIAD) ziyaret etti.
Kurban bayramı dolayısı ile yapılan ziyarette konuşan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, “Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Gerçi 1960’lı kuşağında manevi olarak daha güçlü aile bağları içerisinde kutlanan bayramları aramaktayız. Teknoloji insan hayatına hızla girdikçe yeni nesil teknolojiyi kullanarak bir araya gelme duygusunu kaybediyor ve bayramlar gün geçtikçe kısırlaşıyor” dedi.
Suşehri ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarımızla ilçe idarecileri olarak dayanışma içerisinde ilçe menfaatine olacak çalışmalarda hep beraber olmamız çok sevindiricidir diyen Sel, “Suşehri Sanayici ve İşadamları Derneğimiz kısa süre içerisinde birçok sosyal faaliyette görev almış ve almaya da devem etmekte kendilerine bu ulvi görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Suşehri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İlyas Koçali ise, “2009 yılında faaliyete geçen SUSİAD önemli projelere imza attı” dedi.
Ziyarette, yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.