SUUDİ ARABİSTAN MİLLİ GÜNÜ RESEPSİYONU

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Suudi Arabistan’ın ‘Milli Günü’ nedeniyle düzenlenen resepsiyona katıldı.

24 Eylül 2013 Salı 00:00
SUUDİ ARABİSTAN MİLLİ GÜNÜ RESEPSİYONU






AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Suudi Arabistan’ın ‘Milli Günü’ nedeniyle düzenlenen resepsiyona katıldı. Bağış, Suudi Arabistan’ın çok önemli dost ve müttefik bir ülke olduğunu söyledi.
Suudi Arabistan’ın Milli Günü nedeniyle Four Seasons otelde bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona AB Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün ve çok sayıda davetli katıldı. Resepsiyona katılan konukları Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Abdulvahap Mahmud Sheikh kapıda karşıladı. AB Bakanı Bağış, “Suudi Arabistan’ın ulusal gününde bulunmaktan gerçekten büyük memnuniyet duyuyorum. Suudi Arabistan çok önemli dost ve müttefik bir ülkedir ve birçok konuda işbirliğimiz devam ediyor. Daha da iyi noktaları yakalamak için de biz durmak yok yola devam diyoruz” dedi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ise Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosu Sheikh ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti. Resepsiyon gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.