TRABZON’DA BAYRAMLAŞMA

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.

16 Ekim 2013 Çarşamba 00:00
TRABZON’DA BAYRAMLAŞMA






AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Huzurevini ziyaret ederek yaşlıların bayramını kutladı.
Ziyarette duygusal anlar yaşanırken Altunbaş, yaşlıların sadece bayramlarda değil her zaman hatırlanması gerektiğini belirtti.
Altunbaş, ziyaret sırasında hizmetleri yerinde görüp inceleme imkanı bulduklarını belirterek, "Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte göreve gelişimizden bu yana huzurevi ve hastane gibi toplum olarak hassasiyet taşımamız gereken yerleri hiç unutmadık, hep hatırladık. tabi buraları ziyaret ederken buralardaki hizmetleri de yerinde görüp inceleme imkanımız oluyor. Verilen hizmetin memnuniyetini de vatandaşlarımıza, hizmetten faydalanan halkımıza sorarak öğreniyoruz. Memnuniyet verici olduğunu bilmek ve görmek, varsa aksaklıkların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasının bir an önce sağlanması kişisel, toplumsal ve görev sorumluluğumun gereğidir. Bu ziyaretleri sık sık ve bugüne kadar olduğu gibi sürdürmeye devam edeceğiz. Burada bu güzel hizmetlerin verilmesine sebep olan başta başbakanımız ve AK Parti hükümetlerinin değerli üyelerine, yaşlılarımıza gösterdikleri özenli ve özverili yaklaşımlarından dolayı kendilerine bu güzel hizmetleri sunan sosyal hizmetler müdürlüğü personeline ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor, iyi çalışmalar diliyorum. Bu vesile ile de tüm büyüklerimizin kurban bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.