Fransız olduğu için tecavüz ettik....

Fransa'yı ayağa kaldıran tecavüz skandalına adı karışan 3 Türk gencinin verdiği ülke ülke medyasında sert tartışmalara neden oldu

17 Nisan 2014 Perşembe 09:28
Fransız olduğu için tecavüz ettik....






Fransız olduğu için tecavüz ettik....


Paris'i ayağa kaldıran tecavüz olayına adı karışan 3 Türk kardeşin verdiği ifade, ülkede büyük yankı uyandırdı. Fransız polisi tarafından yakalanan ve sorgulanan 3 Türk bir Fas kökenli gencin bir Fransız kıza tecavüzü ülkede yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.  Paris yakınlarındaki Evry'de bir genç kıza tecavüzle suçlanan ve yaşları  17, 15 ve 13 olarak açıklanan  üç kardeşin verdiği ifade de  'Kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik' dedi. Evry garında trenden yakınlarındaki bir yakınlarındaki parka kadar sürüklenen 18 yaşındaki genç kızın 2 saat boyunca tecavüze uğradığı iddia ediliyor.


HEPSİ 18 YAŞIN ALTINDA

Genç kadın aynı gece olay yerine gelen polise suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından Hastane acil sevisine kaldırılan genç kıza üç ay çalışmama raporu verildi. Genç kadının ve dört tecavüzcü gencin isimleri Fransız yasalarına göre, 18 yaşın altında oldukları ve suçları sabit olmadığı için verilmiyor.

KIZ TÜRK OLSAYDI TECAVÜZ ETMEZDİK

Aynı gece olayın faillerini aramaya çıkan polis, video kayıtları ve genç kızın detaylı tanıklığı sayesinde 4 genci 24 saat içinde yakaladı. Valleurs Actuelles dergisinin iddiasına göre, üç kardeş, “Eğer kız Türk olsaydı tecavüz etmezdik. Fransız olduğu için tecavüz ettik. Fransızların hepsi O… çocuğu” diye ifade verdi.

Hakimin, bu savunma üzerine Türk gençleri hakkında “yalnızca tecavüz ve barbarlık değil, ırkçılık suçundan” da soruşturma açtığı öne sürüldü.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.