İngiliz Bakan, Başbakan Davutoğlu'ndan özür diledi

Terör örgütü yandaşlarının, Başbakan Davutoğlu'nun ziyareti sırasındaki taşkınlığı sırasında yaşanan olaylar nedeniyle, İngiliz bakan özür diledi.

19 Ocak 2016 Salı 02:48
İngiliz Bakan, Başbakan Davutoğlu'ndan özür diledi






İngiliz Bakan, Başbakan Davutoğlu'ndan özür diledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Londra temasları sırasında mevkidaşı David Cameron ile görüştü. Görüşme sonrasında Başbakanlık çalışma ofisinin karşısında gerçekleşen protesto gösterisi ve taşkınlık nedeniyle İngiltere İş, Yenilik ve Ticaret Bakanı Sajid Javid, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu otelinde ziyaret ederek İngiliz Hükümeti adına özür diledi.

Javid kabul edilemez buldukları bu olay nedeniyle üzüntülerini bildirdi. Bakan ayrıca Başbakan Davutoğlu'nun beraberindeki işadamlarından oluşan bir grupla İngiltere'yi ziyaretinin iki ülke arasında özellikle inovasyon, araştırma ve ticaret işbirliğinin derinleştirilmesine katkıda bulunacağını, önümüzdeki dönemde Türkiye'ye yapmayı öngördüğü ziyarette, Davutoğlu'nun bu ziyaretiyle ivme kazanan ilişkilerin daha da geliştirilmesi için özel çaba harcayacaklarını vurguladı.

Son Güncelleme: 19.01.2016 02:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.