Terör Brüksel'i vurdu, Çatışma var 3 polis yaralı

Avrupa'nın başkenti Brüksel teröristlere yönelik operasyonlara sahne oldu. Paris saldırısıyla ilişkili olduğu sanılan bir eve düzenlenen operasyonda çatışma çıktı

15 Mart 2016 Salı 18:38
Terör Brüksel'i vurdu, Çatışma var 3 polis yaralı






Terör Brüksel'i vurdu, Çatışma var 3 polis yaralı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Paris'te 13 Kasım tarihinde gerçekleştirilen terör saldırılarıyla bağlantılı olarak düzenlenen operasyonda 3 polis yaralandı.

Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, operasyonun Paris'teki terör saldırılarıyla bağlantılı olduğunu ve operasyona Fransa polisinin de destek verdiğini söyledi. Güvenlik güçlerine ağır silahlarla ateş edildiğini söyleyen Bakan çatışmaların devam ettiği bilgisini verdi.

Brüksel’deki Moleenbek kentinde silah sesleri ve çatışma devam ederken 2 şüphelinin kaçtığı zannediliyor.

Fransız polisi operasyonun Salah Abdesselam'ı yakalamaya yönelik olmadığını açıkladı.

Operasyonda Belçika polisine Fransa polisi de destek veriyor. Silah seslerinin duyulduğu bölgede operasyon devam ediyor.

Son Güncelleme: 15.03.2016 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.