İstanbul'da veliler isyanda

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından yaşanan tatil kargaşası velileri isyan ettirdi.

20 Şubat 2015 Cuma 13:23
İstanbul'da veliler isyanda






İstanbul'da veliler isyanda

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından yaşanan tatil kargaşası velileri isyan ettirdi. Salı gününden itibaren İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle iki gün öğrenime ara verilen orta öğretimde bu sabah yerini kargaşaya bıraktı.
İstanbul Valiliği okulların tatil kararını ilgili Kaymakamlıklara bırakınca ortaya içinden çıkılması zor bir durum çıktı.
İstanbul’da 19 ilçe Kaymakamlıkğı bölgelerinde okulları tatil ederken,diğer ilçelerde okulların tatil olmaması ancak ülkemizde yaşanacak bir traji komik hadiseye meydan verdi.
Beylikdüzünde oturan Beşiktaş’ta okuyan bir öğrenci,bulunduğu yerleşim bölgesi açısından tatil,okuduğu okul açısından eğitimde olması gerekiyor.
Veliler attıkları twitter ve maillerle İstanbul gibi bir mega kentin nasıl parça parça tatil olabileceğini anlamaların mümkün olmadığını ,burayı yönetenlerin bu konuda nasıl bölgesel karar verebildiklerini,buranın bir Anadoluda ufak ilçe mantığı ile yönetilemeyeceğini belirttiler.
Evet gerçekten bugün İstanbul gibi bir Mega kent ,bölgesel amacından uzak ve halka hizmet etmeyen bir uygulama ile tarihe geçti.
Son Güncelleme: 20.02.2015 13:24
Anahtar Kelimeler:
İstanbulda Veliler Isyanda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.