Cacharel’den 14 Şubat Hediye Önerileri

Cacharel, bu yıl 14 Şubat’ta rotanızı Tokyo’ya çeviriyor. Cacharel’in 14 Şubat için ön plana çıkardığı tasarımlarında Tokyo’nun tapınak kırmızısına da sıkça rastlıyoruz.

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:26
Cacharel’den 14 Şubat Hediye Önerileri






Cacharel’den 14 Şubat Hediye Önerileri


Rafine, geleneksel ve teknolojik tasarımlarıyla Cacharel, bu yıl 14 Şubat’ta rotanızı Tokyo’ya çeviriyor. Cacharel’in 14 Şubat için ön plana çıkardığı tasarımlarında Tokyo’nun tapınak kırmızısına da sıkça rastlıyoruz.


İnce, hafif, ısı dengesini yüksek tutan trikolar, Tokyo’nun ışık detaylarının yer aldığı gömlekler, şıklığınızı bir adım öteye taşıyacak detaylarda ayakkabılar, stilinizin tamamlayıcısı ve kışın vazgeçilmezi olan aksesuarlar, Cacharel’in sevdiklerinize sunabileceğiniz en özel seçimlerinden.


Cacharel’in önerileri arasında; Cacharel Kaban (1399 TL), Cacharel Exclusive Gömlek (499 TL), Cacharel Ayakkabı (799 TL), Cacharel Kaşkol (249 TL), Cacharel Eldiven (249 TL) bulunuyor.


Cacharel Hakkında

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 16 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilmekte. Marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir stil sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 21, yurt dışında 39 olmak üzere toplam 60 mağazaya sahip olan Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.