Ankara'da 'ortadoğu'da Barış Zirvesi' Yapılacak

ANKARA, () - ANKARA'da 29 Kasım'da düzenlenecek olan 'Ortadoğu'da Barış Zirvesi' öncesi Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfedarasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletleri Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi...

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:10
Ankara'da  'ortadoğu'da Barış Zirvesi' Yapılacak






ANKARA, () - ANKARA'da 29 Kasım'da düzenlenecek olan 'Ortadoğu'da Barış Zirvesi' öncesi Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfedarasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletleri Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri basın toplantısı düzenledi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfedarasoyonu Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy, "29 Kasım'da yapılacak olan 'Ortadoğu'da Barış Zirvesi'nde unutulmamalıdır ki Filistin halkının kendi topraklarında tam bağımsız devlet olma yolunda yıllardır devam eden haklı mücadelesi görüşülecektir" dedi.

Arap Devletleri Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri, "29 Kasım'da Türkiye'de ortak yapacağımız zirve hem türkiye için hem de Ortadoğu devletleri için önemli bir buluşma olucaktır.Bu toplantı sonrasında inanıyorum ki Filistin Türkiye'nin ve Arap Devletlerin öncülügünde özgürlügünü daha kısa sürede kabul ettirecektir" dedi.

FOTOGRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.