Aydın'da bir caddeye Süleyman Seba'nın ismi verildi

Cem ULUCAN/AYDIN, () - BEŞİKTAŞ'ın efsane başkanı merhum Süleyman Seba'nın adı Aydın'da bir caddeye verildi. Caddenin açılış kurdelesini CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kesti. Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin...

20 Mart 2015 Cuma 11:04
Aydın'da bir caddeye Süleyman Seba'nın ismi verildi






Cem ULUCAN/AYDIN, () - BEŞİKTAŞ'ın efsane başkanı merhum Süleyman Seba'nın adı Aydın'da bir caddeye verildi. Caddenin açılış kurdelesini CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kesti.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla Kurtuluş Mahallesi'ndeki Garaj Caddesi'nin adı Süleyman Seba Caddesi olarak değiştirildi. Caddenin açılış kurdelesini kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Süleyman Seba'nın adının Aydın'da bir caddeye verilmesinden mutlu olduklarını belirterek, "Burası önceden Garaj Caddesi idi. Galatasaray ve Fenerbahçelilerin de istekleri var, yerine getireceğiz. Bu caddemizin adı Süleyman Seba Caddesi oldu, çok da güzel oldu, yakıştı. Süleyman Seba, kişiliğiyle örnek bir karakterdir. Benim önerim, isteğim, arzum tüm futbol takımlarının yöneticilerinin, başkanlarının böyle kibar ve nazik olması" diye konuştu. Aydınlı Beşiktaş taraftarları Başkan Çerçioğlu'na yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, efsane başkanlarının isminin İstanbul dışında ilk kez bir caddeye verilmesinden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.