“berisultan” 200 Bin Liraya Satıldı

Aydın FİDAN/KARACABEY(Bursa), () - BURSA’nın Karacabey İlçesi’ndeki Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) harasında yılın son tay satışları gerçekleştirildi. 'Berisultan' adlı tay 200 bin liraya alıcı buldu....

12 Kasım 2014 Çarşamba 13:53
“berisultan” 200 Bin Liraya Satıldı






Aydın FİDAN/KARACABEY(Bursa), () - BURSA’nın Karacabey İlçesi’ndeki
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) harasında yılın son tay satışları gerçekleştirildi. 'Berisultan' adlı tay 200 bin liraya alıcı buldu.
Anadolu, Sultansuyu ve Karacabey yetiştirmesi 17 baş safkan Arap dişi koşu tayının sahiplerini bulduğu açık artırmada, ortalama toplam 980 bin TL satış hasılatı elde edildi. Satışın en yüksek fiyatla alıcı bulan tayı 200 bin TL’ye Mevlüt Taniyit’in satın aldığı 'Berisultan' isimli tay oldu. 'Berisultan'ı 150 bin TL ile 'Devran' ve 120 bin TL ile 'Kaside' isimli taylar takip etti. Karacabey harasında yıl sonuna kadar tay satışı yapılmayacağı açıklandı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.