Boru hattı delindi, köylüler mazotu bidonlarla götürdü (2)

KÖYLÜLER, BİDONLARA DOLDURDUĞU MAZOTU FİRMA YETKİLİLERİNE TESLİM ETTİ Kovancılar İlçesi'ne bağlı Saraybahçe Köyü'ndeki bir bahçede düzenleme için yapılan kazı sırasında bahçeden geçen petrol boru hattı delinince köylüler,...

09 Mart 2015 Pazartesi 18:37
Boru hattı delindi, köylüler mazotu bidonlarla götürdü (2)






KÖYLÜLER, BİDONLARA DOLDURDUĞU MAZOTU FİRMA YETKİLİLERİNE TESLİM ETTİ
Kovancılar İlçesi'ne bağlı Saraybahçe Köyü'ndeki bir bahçede düzenleme için yapılan kazı sırasında bahçeden geçen petrol boru hattı delinince köylüler, boşa akan mazotu bidonlara ve kovalara doldurdu. Durumun haber verilmesi üzerine köye gelen güvenlik güçleri, sıkı önlem alırken, petrol firması ANT yetkilileri de delinen boru hattını onarmaya başladı. Akşam saatlerine kadar devam eden onarım ve diğer işlemlerin tamamlanmasının ardından, köylüler, bidon ve kovalara doldurdukları mazotu, ANT firması yetkililerine teslim etti.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.