Denizli'de çarptığı işçi öldü, İzmir'de yakalandı

DENİZLİ'de, maaşını çektikten sonra yolun karşısına park ettiği otomobilin yanına gitmek için yürüyen 28 yaşındaki Hasan Güney'e çarparak ölümüne neden olan cip sürücüsü 20 yaşındaki Hüseyin Eren, İzmir'de polis tarafından...

11 Mart 2015 Çarşamba 16:38
Denizli'de çarptığı işçi öldü, İzmir'de yakalandı






DENİZLİ'de, maaşını çektikten sonra yolun karşısına park ettiği otomobilin yanına gitmek için yürüyen 28 yaşındaki Hasan Güney'e çarparak ölümüne neden olan cip sürücüsü 20 yaşındaki Hüseyin Eren, İzmir'de polis tarafından yakalandı.
Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Akhan Mahallesi Denizli- Antalya Karayolu Küçüker Tekstil Fabrikası karşısında meydana geldi. Hafta sonları düğün ve nişanlarda aşçılık da yapan tekstil işçisi Hasan Güney, 20 YT 110 plakalı otomobilini karayolu kenarına park ettikten sonra maaşını çekmek için yolun karşısındaki ATM'ye yürüdü. Para çektikten sonra tekrar yolun karşısına geçmek için hareket ettiği sırada Güney'e, Hüseyin Eren yönetimindeki 20 PE 055 plakalı cip çarptı. Vücudu parçalanan Hasan Güney'in  gövdesi cipin kırılan ön camından içeri girdi. Bacakları ise yola saçıldı.
Yolda ceset parçalarını görenlerin ihbarı üzerine polis, çalışma başlattı. Olay yerinden 1.5 kilometre uzaklıkta Kale Mahallesi girişinde, içinde Hasan Güney'in gödesinin olduğu cip bulundu. Yolda ve cipte yapılan incelemenin ardından Hasan Güney'in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Olayın ardından aranan cip sürücü Hüseyin Eren, bugün sabaha karşı İzmir'de polis tarafından yakalandı. Denizli polisine teslim edilen Eren'in emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Hasan Güney'in cenazesi de bugün ikindide kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.