Ekmeleddin İhsanoğlu, "Türkiye bir uyanış içerisinde"

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL, () MHP İstanbul 2'inci Bölge milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Şişli Meydanı’nda partisinin seçim standını ziyaret edip, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.  İhsanoğlu daha sonra,...

21 Mayıs 2015 Perşembe 16:23
Ekmeleddin İhsanoğlu,






Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL, () MHP İstanbul 2'inci Bölge milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Şişli Meydanı’nda partisinin seçim standını ziyaret edip, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.  İhsanoğlu daha sonra, MHP milletvekili adayları Başbuğ Pınarbaşı ve Gülru Vardar ile Semerkand Vakfı’nın kermesini açtı.
Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2'inci Bölge milletvekili adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu partisinin Şişli Meydanı’ndaki standını ziyaret etti. Partililer tarafından karşılanan Ekmeleddin İhsanoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye bir uyanış içerisinde" diye konuştu.  
MHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Ekmeleddin İhsanoğlu;
“Bu kutlu yolculukta son haftalarda, son günlerde Türkiye’nin nasıl bir yolculuk içerisinde olduğunu yakından görmeye başladık. Şunu gördük ki Türkiye bir uyanış içerisinde. Uzun süren bir gaflet uykusundan uyanış içerisinde. Milliyetçiler, muhafazakarlar yanlış adreslerden doğru adrese yöneliş içerisindeler. Bu adres MHP’dir” dedi.
Ekmeleddin İhsanoğlu, konuşmasını takip eden ve kararsız olduğunu açıklayan bir seçmenin; “Seçim sonucuna göre MHP - AKP ile koalisyon yapar mı?” şeklindeki sorusuna; “Bu konuyu sayın başkanımız açık olarak söyledi. Ben de onun söylediklerini tekrarlıyorum ve diyorum ki; Maraton halindeyiz. Biz hedefe ulaşmak, maratonda birinci olmak istiyoruz. 'Maraton halindeki insana ikinci çıkarsan, üçüncü çıkarsan ne olur?' denmez. Siz, bize destek vereceksiniz ki birinci olalım. Bizim hedefimiz ipi göğüslemek” diye konuştu.

iHSANOĞLU" TÜRKİYE'NİN BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ SİCİLİ ÇOK BOZULDU"
Eklemeddin İhsanoğlu  basın özgürlüğü konusundaki bir soruya ise “Türkiye’de medyaya karşı olan tavır yeni bir tavır değil. Medya maalesef insan hakları, ifade hürriyeti, basın hürriyeti sicili çok bozuldu. Dünyada insan hakları, fikir hürriyeti, ifade hürriyeti, basın hürriyeti açısından biz ortalardan aşağılara iniyoruz. Türkiye birinci dünya ülkesi olma gayretindeyken şimdi tipik bir üçüncü dünya ülkesi haline gelmiştir. Bu perişan halimize ilave olarak adalet sistemimizin iflas etmiş olması, yargının taraf tutması ve adamına göre karar vermesi bizi şaşırtmıyor” şeklinde konuştu.
Ekmeleddin ihsanoğlu konuşması sırasında iki kez seçim tarihini yanlış söyleyerek 3 Haziran demesi dikkat çekti. Ekmeleddin İhsanoğlu daha sonra MHP ikinci bölge milletvekili adayları Başbuğ Pınarbaşı ve Gülru Vardar ile birlikte Semarkand Vakfı’nın kermesinin açılışını gerçekleştirdi.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.