Eşi cezaevinde olan 5 çocuk annesi yardım bekliyor

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA(Hakkari), ()-HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde oturan eşi siyasi suçtan tutuklu 30 yaşındaki Çiğdem Duman, 3-11 yaşları arasında 5 çocuğu olduğunu, bunlardan 3'ünün okula gittiğini  eşinin siyasi suçtan...

25 Nisan 2015 Cumartesi 14:42
Eşi cezaevinde olan 5 çocuk annesi yardım bekliyor






Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA(Hakkari), ()-HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde oturan eşi siyasi suçtan tutuklu 30 yaşındaki Çiğdem Duman, 3-11 yaşları arasında 5 çocuğu olduğunu, bunlardan 3'ünün okula gittiğini  eşinin siyasi suçtan cezaevinde olduğunu belirterek yardım istedi.
Yüksekova'nın Esenyurt Mahalesi'nde oturan, eşi tutuklandıktan sonra 5 çocuğu ile birlikte inşaatlarda işçi olarak çalışan kayınpederinin derme çatma evine yerleşen Çiğdem Duman, çocukları ile birlikte yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi. Tüm zorluklara rağmen 3 çocuğunu okula gönderdiğini anlatan Duman, uzanacak yardım eli beklediklerini söyledi. Siyasi suçtan dolayı eşine 10 yıl ceza verildiğini ve 2 yıldan bu yana cezaevinde olduğunu belirten Duman, şöyle dedi:
"Yaşlı kayınpederim, üniversiteye giden kızına ve bizlere bakıyor. İnşaatlarda çalışarak para kazanmaya çalışıyor. Aldığı para hiç birimize yetmiyor. 2 aydır eşimi görmeye bile gidemedim. Çocuklarım ise deftersiz, kalemsiz, harçlıksız okula gitmeye çalışıyorlar."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.