Facia Ocağından Cenazesi Çikan 2 Madencinin Kimliği Saptandı(2)

KARDEŞİNİN CESEDİNİ BULDU Maden faciasının ilk gününden itibaren çalışmalara katılan 15 yıllık madenci 40 yaşındaki Hamdi Baha'nın, mahsur kalan kardeşi Mehmet Baha'nın cenazesini bulduğu ortaya çıktı. Dün 2 işçinin...

30 Kasım 2014 Pazar 17:20
Facia Ocağından Cenazesi Çikan 2 Madencinin Kimliği Saptandı(2)






KARDEŞİNİN CESEDİNİ BULDU
Maden faciasının ilk gününden itibaren çalışmalara katılan 15 yıllık madenci 40 yaşındaki Hamdi Baha'nın, mahsur kalan kardeşi Mehmet Baha'nın cenazesini bulduğu ortaya çıktı. Dün 2 işçinin cansız bedeninin bulunduğu noktadaki çalışmalara katıldığını belirten Hamdi Baha, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dün 2 işçi bulunduğunda ben de oradaydım. Ekiple birlikte bulduk ve 2 kişinin cenazelerini çıkarttık. Tabi cenazeler bir ay geçtiği için tanınmıyordu. Ben bir ara ayakkabısından tanıdım, 'Kardeşim olabilir' diye şüphelendim ama başka bir işçi olabileceğini düşündüm."
Hastane önünde beklerken cenazelerden birinin eşi Mehmet Baha olduğunu öğrenen Emiş Baha, sinir krizi geçirdi. Hastanede sağlık görevlilerinin müdahalesiyle sakinleştirilen Emiş Baha, sağlık görevlileri eşliğinde yakınlarıyla birlikte hastaneden, evine götürüldü.
Hastane önündeki ailelerin beklediği Kızılay çadırında dualar okundu.
Şef Recep Çiloğlu'nun cenazesinin ise bugün 18.30 sıralarında ailesinin teslim alıp toprağa verilmek üzere Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Perşembe Beldesi'ne götürüleceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.