Gazinoda Yangın

Cihan KAYA/KÖYCEĞİZ (Muğla), () - MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde bir gazinonun personelin dinlenmesi için ayrılan ikinci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, ikinci...

25 Kasım 2014 Salı 12:34
Gazinoda Yangın






Cihan KAYA/KÖYCEĞİZ (Muğla), () - MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde bir gazinonun personelin dinlenmesi için ayrılan ikinci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, ikinci katta büyük çaplı maddi hasar oluştu.
Zeytinalanı Mahallesi'nde 40 yaşındaki Ozan İnce'ye ait iki katlı bir gazinoda, bugün saat 10.00 sıralarında yangın çıktı. Personelin dinlenmesi için kullanılan ikinci kattan yükselen dumanları görenler yangını, itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye yangını söndürdü. İkinci katta büyük çaplı maddi hasar oluştu. Yangın sırasında katta kimsenin olmaması nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı, soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İşletme sahibi Ozan İnce, "Yangın bir anda başlamış. Yoldan geçen arkadaşlar fark edip durumu, itfaiye ekiplerine bildirmiş. Şans eseri yangın gündüz çıktı, zararımız büyük" dedi

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.