Hangi emekli ne kadar zamlı maaş alacak?

Emekli maaşlarına yapılına 100 liralık ekstra zammı almayan emekli kalmayacak. Bazı emekliler 100 liralık seyyanen artıştan ikinci kez yararlanacak... İşte yeni zamlı maaşlar

17 Eylül 2015 Perşembe 02:43
Hangi emekli ne kadar zamlı maaş alacak?






Hangi emekli ne kadar zamlı maaş alacak?

Emeklilere seyyanen zam müjdesi büyük heyecan yarattı. İşte Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın seçim sonrası yapacaklarını duyurduğu düzenlemenin getirileri...

Emekli Maaşları ne kadar oldu, emekli zam oranları, Emekli maaşları son durum

RUTİN ZAMLARA EK OLACAK

Hükümet, Temmuz'da, enflasyon artışına ek olarak maaşı bin 100 liranın altında kalan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine seyyanen zam vermişti.

Maaşı bin lira ve altında olanlar 100 lira zam alırken, bin ile bin 100 lira arasındaki maaşlar ise bin 100 liraya tamamlanmıştı.

 Ardından tüm memur emeklilerine bu aydan itibaren ortalama 100 lira ekstra artış yapıldı.  Seyyanen zammın, seçimden sonra tüm emeklilere yaygınlaştırılması planlanıyor.

 SSK ve Bağ-Kur'lulara yönelik düzenleme ile, bin ile bin 100 lira arasındaki maaşlar bin 100'e tamamlanacak, bin 100 lira ve üstündekiler de 100 lira seyyanen artış alınacak. Artış rutin zamma ek olarak yansıyacak.. 

Düzenleme ile seyyanen zam almayan emekli kalmayacak.  SSK ve Bağ-Kur'lulara yönelik düzenleme ile, bin ile bin 100 lira arasındaki maaşlar bin 100'e tamamlanacak, bin 100 lira ve üstündekiler de 100 lira seyyanen artış alınacak. 

Bazı emekliler 100 liralık artıştan ikinci kez yararlanacak.  Örneğin; Temmuz'da enflasyon artışına ek olarak aldığı 100 liralık zamla maaşı bin lira olan emekli, yeni düzenlemeyle bir kez daha artıştan yararlanabilecek.

 Maaşı Temmuz'da, enflasyon artışına ek olarak yapılan seyyanen zamla bin 100 liraya çıkan emekli, yine 100 lira düzenlemesinden yararlanabilecek.


Son Güncelleme: 17.09.2015 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.