Hastanede oksijen tüpü patladı, hemşire yaralandı

Cihan KAYA / KÖYCEĞİZ(Muğla), () - MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde devlet hastanesinde oksijen tüpü patladı. Hemşire 41 yaşındaki Esra Aydın, yaralandı. Köyceğiz Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde, bugün saat 03.30 sıralarında...

16 Nisan 2015 Perşembe 16:21
Hastanede oksijen tüpü patladı, hemşire yaralandı






Cihan KAYA / KÖYCEĞİZ(Muğla), () - MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde devlet hastanesinde oksijen tüpü patladı. Hemşire 41 yaşındaki Esra Aydın, yaralandı.
Köyceğiz Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde, bugün saat 03.30 sıralarında hemşire Esra Aydın'ın bir hastaya bağlamak istediği oksijen tüpü büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonucu elleri ve yüzünde ikinci derece yanıklar meydana gelen evli 2 çocuk annesi hemşire Aydın'a ilk müdahale aynı hastanede yapıldı. Aydın, daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tedaviye alınan Aydın'ın sağlık durumunu iyiye gittiği bildirildi.
Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.