İkinci kattan düşen minik Caner, ağır yaralandı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, annesinin gözü önünde 2'nci kattaki evlerinin penceresinden düşen 2 yaşındaki Caner Gökçe, ağır yaralandı. Camicedid Mahallesi Karagözoğlu Sokak'ta oturan 24 yaşındaki Tuğba ve 27 yaşındaki...

28 Ağustos 2015 Cuma 13:51
İkinci kattan düşen minik Caner, ağır yaralandı






ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, annesinin gözü önünde 2'nci kattaki evlerinin penceresinden düşen 2 yaşındaki Caner Gökçe, ağır yaralandı.
Camicedid Mahallesi Karagözoğlu Sokak'ta oturan 24 yaşındaki Tuğba ve 27 yaşındaki Cihan Gökçe çiftinin tek çocukları Caner, dün saat 20.00 sıralarında, divanın üzerinden pencereye uzanarak dışarı sarktı. Bu sırada mutfakta olan Tuğba Gökçe, odadaki oğlunu kontrol etmek için geldiğinde, ikinci kattaki evlerinin penceresinden yarı beline kadar sarkmış olan oğlunu görüp şoke oldu. Genç kadın, hemen onu indirmek için hamle yaptı. Ancak bu sırada küçük Caner, bir anda annesinin gözü önünde yaklaşık 5 metre yükseklikten beton zemine düştü. Feryat ederek aşağıya koşan genç kadın, oğlunu yerde hareketsiz şekilde görünce fenalaştı. Gökçe'nin feryadına koşan zemin kattaki komşuları Bülent Özcan, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Sağlık ekiplerini ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı çocuk, Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisini ardından durumu ağır olan küçük Caner, sevk edildiği Çanakkale Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Baba Cihan Gökçe de üzücü olayı tarlasında çalışırken haber alıp, hastaneye geldi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.