Korkuluk demirleriyle birlikte hastaneye getirildi

Şanlıurfa'da görünmez kaza, marketten dönen 16 yaşındaki çocuk, kısa yoldan eve girmek için kapı yerine korkulukların üzerinden geçmek isterken demirlere saplandı.

22 Eylül 2015 Salı 00:18
Korkuluk demirleriyle birlikte hastaneye getirildi






Korkuluk demirleriyle birlikte hastaneye getirildi


Şanlıurfa'da görünmez kaza, marketten dönen 16 yaşındaki Mehdi Toprak, kısa yoldan eve dönmek için bahçeyi çevreleyen demir korkuluğun üzerinden atlamak isterken şiş bacağına saplandı.

Şanlıurfa haberleri, Son Dakika Şanlıurfa, Şanlıurfa Mehdi Toprak,

Acı içerisinde kıvranan genç, itfaiye ekiplerinin demir korkuluğu kesmesinin ardından bacağında demir parçası ile tedavi için hastaneye götürüldü.

Olay, saat 21.00 sıralarında İpekyolu Mahallesi'nde meydana geldi. Mehdi Toprak, marketten alışveriş yaptıktan sonra kısa yoldan evine gitmek için bahçeyi çevreleyen demir korkulukların üzerinden atlamak istedi. Ancak, Toprak'ın sağ bacağına sivri korkuluk şişlerinden biri saplandı. Acı içinde bağıran Mehdi Toprak’ın sesini duyan bina sakinleri ve yakınları, itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tehlikeli olduğu için Toprak'ın bacağına saplanan korkuluğu kesti ve bacağındaki şişle birlikte tedavi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan gencin bacağındaki demir korkuluk şişi yapılan operasyonla çıkarıldı.

Son Güncelleme: 22.09.2015 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.